Ruwbouw


Bouwservice Van Hulle in Tielt is al jarenlang specialist op het gebied van bouwmaterialen voor ruwbouw. Voor een goede bouw of renovatie is de keuze van ruwbouwmaterialen erg belangrijk. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor materiaal van de hoogste kwaliteit, wij adviseren u ook bij het selecteren van het juiste bouwmateriaal.

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het kopen van uw bouwmaterialen voor ruwbouw? Bij Bouwservice Van Hulle bent u aan het juiste adres. 

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment van gevelstenen, betonblokken, snelbouwstenen, gipsblokken, ytong blokken, gewelven, isolatiematerialen, cementen en lijmmortels.

 

Naast bouwmaterialen voor ruwbouw bieden wij ook nog heel wat andere bouwmaterialen aan. Ontdek ook ons aanbod van bouwmateriaal voor dakbedekking, gevelbekleding, binnenafwerking, en vloer- en wandbetegeling.Isolatie


Isolatie is onmisbaar voor uw hedendaagse woning. Voor een optimaal resultaat moet voldoende aandacht besteed worden aan gevel- en vloerisolatie. De thermische (warmte binnenhouden) en akoestische (minder geluidshinder) eigenschappen zorgen voor een aangenaam wooncomfort.

 

Een dampscherm is noodzakelijk voor een perfecte uitvoering van je dakisolatie. Het houdt vochtige binnenlucht uit het dakgebinte en zal vochtproblemen en schimmel voorkomen. 

 

Is dakisoaltie verplicht

Ja, sinds 1 januari 2015 is dakisolatie verplicht! Voor nieuwbouwwoningen gelden de EPB-voorschriften. Bij renovatie gelden geen minimumnormen, maar om in aanmerking te komen voor een premie moet de R-waarde groter of gelijk aan 4,50m² K/W zijn. Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moet elke woning tegen 2020 dakisolatie (of zoldervloerisolatie) hebben. 

 

WIJ BESCHIKKEN TEVENS OVER EEN EIGEN PLAATSINGSDIENST DIE UW VOLLEDIG DAK ISOLEERT VOLGENS DE RECENTSTE ISOLATIE REGLEMENTERINGEN. ALS ERKEND PLAATSER KUNNEN WIJ U OOK HELPEN BIJ DE ATTESTEN NODIG VOOR UW SUBSIDIES.

 

 onze leveranciers waarmee we werken