Plaatsen totale binnenafwerking


Van Hulle Bouwservice beschikt over een eigen plaatsingsdienst, gespecialiseerd in de plaatsing van binnenafwerking. Onze professionele dienst staat in voor de plaatsing van de volledige binnenafwerking van uw woning, kantoor of openbaar gebouw.

 

Ons team van een 50-tal deskundige vakmensen heeft jarenlange ervaring op alle gebieden van de totale binnenafwerking. Onze specialisaties zijn scheidingswanden, plafonds, vloersystemen, binnenschrijnwerk, isolatie, akoestische wanden, enz. Voor elk aspect van de binnenafwerking hebben we gespecialiseerde mensen die zich elke dag inzetten om elk project op een professionele manier af te werken.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van uw binnenafwerking? Wij zorgen voor de coördinatie en realisatie van projecten in alle sectoren: woning- en appartementsbouw, winkelinrichting, industriebouw, enz.

 

Bekijk hieronder een overzicht van onze mogelijkheden en specialisaties. Bekijk ook zeker onze speciale dienst voor de plaatsing van vloer- en wandbekleding.

 

Vragen over de plaatsing van uw binnenafwerking? Contacteer ons voor meer informatie. We bekijken uw project, helpen u met advies en zorgen voor een voorstel op maat.

 

Recente referenties: AA Gent, Hertog Jan, Omega Pharma, Delta Light, Vlaemynck Business Center, DV Fresh, loges Club Brugge, Plopsaland, Omega Pharma, Jan Yperman ziekenhuis, ...Vaste Plafonds


Onze professionele plaatsingsdienst heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van verschillende soorten plafonds. Bekijk ook de informatie over de plaatsing van modulaire tegelplafonds en lamellenplafonds.

 

Vlakke plafonds in Gipskarton

Van Hulle Bouwservice is dé specialist in plaatsing van plafonds in gipskarton. Ons eigen team van technici staat ter beschikking om ieder plafond professioneel af te werken. Diverse afwerkingen in uw woning of appartement, winkeluitrusting, kantoor, …

 

Geperforeerde platen met akoestische eigenschappen

Naast het plaatsen van gewone plafonds zijn wij ook gespecialiseerd in de plaatsing van plafonds met akoestische correctie. Deze plafonds zijn erg geschikt in ruimtes waar akoestisch comfort erg belangrijk is zoals schouwburgzalen, auditoria vergaderzalen, klaslokalen, enz. 

Om het akoestisch comfort te garanderen maken we gebruik van geperforeerde gipskartonplaten die moeiteloos geïntegreerd kunnen worden in andere constructies met gipskarton.

 

Platen met brandweerbaarheid

Ook voor brandwerende plafonds kunt u bij Bouwservice Vanhulle terecht. Onze ervaren vakmensen verzekeren de brandveiligheid van uw nieuwbouw of renovatieproject.