Plaatsen totale binnenafwerking


Van Hulle Bouwservice beschikt over een eigen plaatsingsdienst, gespecialiseerd in de plaatsing van binnenafwerking. Onze professionele dienst staat in voor de plaatsing van de volledige binnenafwerking van uw woning, kantoor of openbaar gebouw.

 

Ons team van een 50-tal deskundige vakmensen heeft jarenlange ervaring op alle gebieden van de totale binnenafwerking. Onze specialisaties zijn scheidingswanden, plafonds, vloersystemen, binnenschrijnwerk, isolatie, akoestische wanden, enz. Voor elk aspect van de binnenafwerking hebben we gespecialiseerde mensen die zich elke dag inzetten om elk project op een professionele manier af te werken.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van uw binnenafwerking? Wij zorgen voor de coördinatie en realisatie van projecten in alle sectoren: woning- en appartementsbouw, winkelinrichting, industriebouw, enz.

 

Bekijk hieronder een overzicht van onze mogelijkheden en specialisaties. Bekijk ook zeker onze speciale dienst voor de plaatsing van vloer- en wandbekleding.

 

Vragen over de plaatsing van uw binnenafwerking? Contacteer ons voor meer informatie. We bekijken uw project, helpen u met advies en zorgen voor een voorstel op maat.

 

Recente referenties: AA Gent, Hertog Jan, Omega Pharma, Delta Light, Vlaemynck Business Center, DV Fresh, loges Club Brugge, Plopsaland, Omega Pharma, Jan Yperman ziekenhuis, ...Akoestische wanden en plafonds


Problemen met geluid of isolatie? Van Hulle Bouwservice gaat steeds op zoek naar beste beste oplossing voor de installatie van isolatiewanden en -plafonds. Wij vinden niet alleen de functionaliteit, maar het uitzicht erg belangrijk. Daarom zorgen we bij het plaatsen van akoestische wanden altijd voor een mooi design. Wij werken vaak met de kwaliteitsproducten van Rockfon.

 

Akoestische wanden plaatsen? Contacteer ons voor meer informatie.