Plaatsen vloer & wand betegeling


Van Hulle Bouwservice beschikt al tientallen jaren over een uitgebreide plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbekleding. We zijn actief in woningbouw, appartementsbouw, kantoor- en utiliteitsbouw en werken zowel voor particulieren, aannemers / bouwpromotoren en openbare besturen.

 

Per jaar legt Van Hulle Bouwservice 200 000m² vloer en parket. Elke eindbestemming vereist specifieke product- en plaatsingseisen. We zorgen voor elke klant dan ook voor een aanpak op maat.

 

We beschikken over gespecialiseerde ploegen en onze projectleiders hebben elk hun eigen domein. Zij staan in voor een persoonlijke aanpak met u als klant. Onze ploegen zijn uitwisselbaar, waardoor we ons steeds kunnen aanpassen aan de specifieke afwerking die uw project nodig heeft en dit rekening houdend met uw planning. 

 

Bij grotere projecten werken we met uitgebreidere ploegen om grotere volumes sneller te verwerken en de gestelde kwaliteitseisen binnen een zo kort mogelijke termijn te voldoen. 

 

Referenties voor plaatsing tegel- en wandbetegeling: Woningbouw Dumobil, Matexi, Sibomat, Hyboma,...

Appartementsbouw: AOCV Vuylsteke, Coussee-Bostoen,...Wandbetegeling met vloertegels


Naast gewone wandbetegeling kunt u er ook voor kiezen om vloertegels op de wand te plaatsen. Zo krijgt u een speciaal effect dat altijd een mooi geheel oplevert. 

 

U kunt steeds een beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst om uw wanden met vloertegels te laten aankleden.

 

Maar ook voor de aangepaste verwerkings- en voegproducten kunt u bij Van Hulle Bouwservice terecht.

 

Voor renovatie hebben wij ook een een extra dunne tegel die u bovenop uw oude wandtegels kunt plaatsen. 

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor wandbetegeling met vloertegels? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.