Plaatsen vloer & wand betegeling


Van Hulle Bouwservice beschikt al tientallen jaren over een uitgebreide plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbekleding. We zijn actief in woningbouw, appartementsbouw, kantoor- en utiliteitsbouw en werken zowel voor particulieren, aannemers / bouwpromotoren en openbare besturen.

 

Per jaar legt Van Hulle Bouwservice 200 000m² vloer en parket. Elke eindbestemming vereist specifieke product- en plaatsingseisen. We zorgen voor elke klant dan ook voor een aanpak op maat.

 

We beschikken over gespecialiseerde ploegen en onze projectleiders hebben elk hun eigen domein. Zij staan in voor een persoonlijke aanpak met u als klant. Onze ploegen zijn uitwisselbaar, waardoor we ons steeds kunnen aanpassen aan de specifieke afwerking die uw project nodig heeft en dit rekening houdend met uw planning. 

 

Bij grotere projecten werken we met uitgebreidere ploegen om grotere volumes sneller te verwerken en de gestelde kwaliteitseisen binnen een zo kort mogelijke termijn te voldoen. 

 

Referenties voor plaatsing tegel- en wandbetegeling: Woningbouw Dumobil, Matexi, Sibomat, Hyboma,...

Appartementsbouw: AOCV Vuylsteke, Coussee-Bostoen,...Plaatsen wandbetegeling


Bij Van Hulle Bouwservice bent u niet alleen aan het juiste adres voor het plaatsen van uw tegelvloeren, wij hebben ook jarenlange ervaring in het plaatsen van wandbekleding met verschillende materiaalsoorten

 

Wij plaatsen wandbetegeling met keramische tegels en natuursteentegels, die beschikbaar zijn in verschillende afmetingen, uitvoeringen en afwerkingen. Elke steen heeft zijn eigen karakter, zodat u zeker een wandtegel vindt die past bij uw project. Ons ruim assortiment aan keramische wandtegels en wandtegels in natuursteen.

 

Dankzij onze producten van hoge kwaliteit en verbeterde plaatsingstechnieken kunnen wij u steeds een goede prijs en service aanbieden.