Plaatsen vloer & wand betegeling


Van Hulle Bouwservice beschikt al tientallen jaren over een uitgebreide plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbekleding. We zijn actief in woningbouw, appartementsbouw, kantoor- en utiliteitsbouw en werken zowel voor particulieren, aannemers / bouwpromotoren en openbare besturen.

 

Per jaar legt Van Hulle Bouwservice 200 000m² vloer en parket. Elke eindbestemming vereist specifieke product- en plaatsingseisen. We zorgen voor elke klant dan ook voor een aanpak op maat.

 

We beschikken over gespecialiseerde ploegen en onze projectleiders hebben elk hun eigen domein. Zij staan in voor een persoonlijke aanpak met u als klant. Onze ploegen zijn uitwisselbaar, waardoor we ons steeds kunnen aanpassen aan de specifieke afwerking die uw project nodig heeft en dit rekening houdend met uw planning. 

 

Bij grotere projecten werken we met uitgebreidere ploegen om grotere volumes sneller te verwerken en de gestelde kwaliteitseisen binnen een zo kort mogelijke termijn te voldoen. 

 

Referenties voor plaatsing tegel- en wandbetegeling: Woningbouw Dumobil, Matexi, Sibomat, Hyboma,...

Appartementsbouw: AOCV Vuylsteke, Coussee-Bostoen,...Plaatsen trapbekleding


Bouwservice Van Hulle doet de plaatsing van iedere trapbekleding volgens de gebruikte vloer of wens. Deze uitbekleding van de trap kan zowel in keramische of natuurstenen vloer.