Plaatsen totale binnenafwerking


Van Hulle Bouwservice beschikt over een eigen plaatsingsdienst, gespecialiseerd in de plaatsing van binnenafwerking. Onze professionele dienst staat in voor de plaatsing van de volledige binnenafwerking van uw woning, kantoor of openbaar gebouw.

 

Ons team van een 50-tal deskundige vakmensen heeft jarenlange ervaring op alle gebieden van de totale binnenafwerking. Onze specialisaties zijn scheidingswanden, plafonds, vloersystemen, binnenschrijnwerk, isolatie, akoestische wanden, enz. Voor elk aspect van de binnenafwerking hebben we gespecialiseerde mensen die zich elke dag inzetten om elk project op een professionele manier af te werken.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van uw binnenafwerking? Wij zorgen voor de coördinatie en realisatie van projecten in alle sectoren: woning- en appartementsbouw, winkelinrichting, industriebouw, enz.

 

Bekijk hieronder een overzicht van onze mogelijkheden en specialisaties. Bekijk ook zeker onze speciale dienst voor de plaatsing van vloer- en wandbekleding.

 

Vragen over de plaatsing van uw binnenafwerking? Contacteer ons voor meer informatie. We bekijken uw project, helpen u met advies en zorgen voor een voorstel op maat.

 

Recente referenties: AA Gent, Hertog Jan, Omega Pharma, Delta Light, Vlaemynck Business Center, DV Fresh, loges Club Brugge, Plopsaland, Omega Pharma, Jan Yperman ziekenhuis, ...Dakisolatie


Met dakisolatie kunt u heel wat energie besparen. In een goed geïsoleerde woning is er minder verwarming nodig. En dat merkt u op uw energiefactuur. Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moet elke woning tegen 2020 dakisolatie (of zoldervloerisolatie) hebben.

 

De belastingvermindering voor dakisolatie werd in 2017 afgeschaft. De netbeheerders geven wel nog een premie voor daksiolatie. U mag de dakisolatie zelf plaatsen of laten plaatsen door een aannemer. 

 

Uw dak laten isoleren door Van Hulle Bouwservice geeft enkele voordelen:

  • U geniet van een hogere premie (6 € per m² in plaats van 3€ per m²)
  • U geniet van het verlaagde BTW-tarief (enkel voor wie aan de voorwaarden voldoet)

 

Van Hulle Bouwservice heeft een eigen plaatsingsdienst voor de isolatie van uw dak. Onze deskundige medewerkers komen uw dakisolatie plaatsen met de grootste professionaliteit.

 

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van isolatie, wij hebben ook een ruim aanbod aan isolatiematerialen. Bovendien staan onze medewerkers steeds paraat met professioneel isolatie advies.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor het isoleren van uw woning.