Wie zijn we


De firma Van Hulle Bouwservice ziet het licht in 1944 en is opgericht door Noë en Alice Van Hulle – De Clercq. De toenmalige burelen en magazijn waren gelegen in de Hoogstraat in Tielt. In 1971 komt de tweede generatie, zoon Nick en echtgenote Trees Pieters in het bedrijf. Zij laten het bedrijf gestadig groeien. De naam ondergaat een naamswijziging en wordt Noë & Nick Van Hulle. In 1976 wordt het bedrijf overgeplaatst naar het industriepark Noord in Tielt. Dit is ook het jaar waar Van Hulle Bouwservice naast bouwmaterialen start met de leverings- en plaatsingsdienst van vloer- en wandtegels en wanden en plafonds in gipskarton. In 1994 ontwerpt dochter Katrien Van Hulle een nieuwe toonzaal en burelen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het bedrijf. In 1996 doet de derde generatie zijn intrede in het bedrijf: zoon Stefaan start met de automatisering van het tegelmagazijn en de bouwmaterialen. In 2004 wordt fors geïnvesteerd in een nieuw computergestuurd tegelmagazijn en nieuwe kantoren voor de projectleiders.

 

Begin 2006 verandert de bedrijfsnaam in “Van Hulle Bouwservice nv” wat een betere samenvatting van onze activiteiten weerspiegelt.

 

Eind 2008 worden de bedrijfsterreinen en -gebouwen overgenomen van de buur Verbeke. Daar zijn nu de huidige magazijnen voor isolatie- en dakmaterialen. Dat wordt ook nog eens overgedaan in 2012 met de aankoop van het terrein en magazijn van het andere buurbedrijf Demeulemeester, waardoor de totale bedrijfsoppervlakte stijgt tot ruim 5 hectare. In 2011 werd de toonzaal opgefrist waardoor klanten nu een keuze in de diverse bouwproducten kunnen maken over een oppervlakte van meer dan 1000 m².

 

Van Hulle Bouwservice is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met totale service voor levering van al uw bouwmaterialen en plaatsing van alle vloer- en wandtegels, wanden en plafonds in gipskarton. Wij bieden u een totale service voor alle binnenafwerking van uw gebouwen. Kortom de firma Van Hulle is actief in de afwerking en het leveren van materialen in de bouwsector zowel voor woning, appartement, industrie- en utiliteitsbouw. Wij zijn uw partner voor bouwcomfort.

 

Dagelijks staan 24 bedienden waaronder de projectleiders voor u ten dienste. Daarnaast beschikken we over een 80-tal tegelbezetters en een 50-tal plaatsers van gipskartonproducten, die dagdagelijks uw projecten uitwerken.