Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Natuursteentegels voor binnen en buiten


Natuursteen is uniek en onvergelijkbaar als afwerkingsmateriaal. Geen enkele plaats op aarde heeft immers dezelfde samenstelling of ondergaat dezelfde geologische processen. Dat maakt natuursteen uniek. Zelfs natuursteen van éénzelfde steensoort kan onderling verschillen qua uitzicht en eigenschappen.

Bepaalde natuursteentegels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Natuursteen kan dus gebruikt worden voor uw vloer, terras en als wandbetegeling. Voor renovatie bestaat er nu ook een extra dunne tegel die u bovenop uw oude wandtegels kunt plaatsen.

 

Natuursteentegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van mozaïek tot grote formaten, en zijn ook beschikbaar in verschillende afwerkingen en uitvoeringen. Benieuwd naar ons aanbod van natuursteen voor binnen en buiten? Kom zeker eens langs in onze toonzaal! Onze medewerkers staan u graag bij met professioneel advies.

 

Wij hebben ook een eigen professioneel team dat al uw betegeling kan plaatsen voor u. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze toonzaal met meer dan 1000m² toonruimte!