Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Parket


Van Hulle Bouwservice heeft in zijn toonzaal een ruim assortiment aan houten en keramische parketvloeren. Onze eigen plaatsingsdienst kan deze parket ook zelf installeren indien gewenst.

 

Hoe is deze houten parketvloer samengesteld?

De 15 mm samengestelde parketvloeren worden vooral gebruikt om te plaatsen in leefruimtes, winkelruimtes, burelen, … Een toplaag van 4 mm zorgt ervoor dat het parket later nog verschillende keren kan herschuurd worden. Op de lange zijden is er op het parket een v-voegje, de kopse kanten sluiten recht op elkaar aan.
Voor renovaties of in functie van de maximale dikte kan er eveneens een 10mm samengestelde parketvloer geplaatst worden.  Deze heeft een toplaag van 3mm en kan eveneens nog enkele malen herschuurd worden.
Deze parketvloeren zijn vooraf afgewerkt en geölied.

 

NIEUW in ons gamma: KERAMISCHE PARKETVLOER: biedt de warme sfeer van parket maar de voordelen van keramische vloer. Met de blote oog is het moeilijk waar te nemen of u te maken hebt met houten of keramische parketvloeren. Vraag meer info bij onze toonzaalverantwoordelijken.

 

Kom uw keuze maken in onze toonzaal of contacteer de toonzaalverantwoordelijke voor al uw vragen.