Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Laminaatvloeren


Laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDFplaat als kern. Laminaat als vloerbedekking bestaat meestal uit drie tot vier lagen.
De toplaag of slijtlaag is bij goedkope producten meestal dun waardoor de levensduur korter is. De kwaliteit van het laminaat wordt vaak aangeduid met een nummer, tussen 21 en 34. Hoe hoger het nummer, des te beter de kwaliteit.
In de regel wordt deze vloer los (zwevend) van de ondervloer geplaatst waarbij de delen onderling aan elkaar verbonden zijn door een klikverbinding, ideaal voor de doe-het-zelver.

 

De firma Van Hulle Bouwservice beschikt ook over een eigen plaatsingsdienst voor de professionele plaatsing van uw laminaat.


Wij bieden U een ruim aanbod laminaat van Quickstep en Balterio aan.