Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Parketvloeren keramisch


Nieuw in ons assortiment is keramische parketvloer. Als u houdt van de charme en de sfeer van parket maar geen houten parketvloer wilt, dan is de keramische parketvloer de ideale oplossing. Het keramisch parket combineert de warme uitstraling van een houten parket met de voordelen van een keramische vloer. Hierdoor is uw keramische parketvloer uiterst gemakkelijk in onderhoud en slijtvast.

 

Keramische parketvloer bestaat in diverse kleuren en zelfs esthetisch qua uitzicht weinig verschillend van  houten parket.