Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Buitenvloeren betontegels


Bij terrastegels is het niet alleen belangrijk dat ze mooi zijn, maar ook het onderhoudsgemak en duurzaamheid is erg belangrijk. Een terrastegel moet tegen een stootje kunnen. Daarom zijn betontegels erg geschikt als materiaal voor uw terras.

 

Betontegels bestaan in veel verschillende formaten, kleuren en afwerkingen en zijn ideaal om uw tuin een uniek karakter te geven.

 

Kom gerust langs in onze toontuin. U kunt daar een kijkje nemen bij de voorbeelden van terrassen, die met verschillende soorten en formaten van betontegels zijn aangelegd.

 

Zeker voor een terrastegel is het van groot belang dat u goed geïnformeerd wordt over hoe u de tegel zo goed mogelijk kunt onderhouden.

 

Voor advies over terrastegels kunt u natuurlijk rekenen op de medewerkers van Van Hulle Bouwservice die u graag helpen met tips en adviezen.