Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Buitenvloeren klinkers


Klinkers maken uw terras of oprit helemaal af. Ze zijn duurzaam, mooi en stevig.

Betonklinkers zijn in vergelijking met betontegels dikker, kleiner en stabieler. Hierdoor kunnen betonklinkers een grotere belasting aan dan betontegels.

 

Van Hulle Bouwservice biedt betonklinkers voor buitenvloering aan in verschillende formaten, kleuren, met tinten die gegarandeerd mooi bij uw tuininrichting passen. Dit voor ieders budget.

 

Voor het onderhoud van de betonklinkers raden wij het gebruik van een hogedrukreiniger ten sterkste af, omdat het afspuiten onder hoge druk de klinkers kan beschadigen. U kunt het best één keer per jaar alles verwijderen met een speciaal product voor betonklinkers. Na een grondige schoonmaakbeurt kunt u het best uw betonklinkers opnieuw inzanden!

 

Twijfel over het onderhoud van uw betonklinkers? Kom eens langs in onze toonzaal. Onze medewerkers staan u graag bij met professioneel advies.