Vloer-en wandbetegeling


Tegels zijn erg veelzijdige bouwmaterialen en hebben veel voordelen. Ze zijn erg duurzaam en zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Ook de vele gebruiksmogelijkheden is een grote troef. U kunt ze zowel gebruiken voor vloerbetegeling als voor wandbetegeling en ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

Bij Van Hulle Bouwservice kan u ook terecht voor een ruime keuze aan laminaat en parket. Nieuw in ons assortiment is een uitgebreid assortiment aan parketvloer: heeft de warme en aangename look van parket en de voordelen van keramische vloeren!!

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier om uw vloer- en wandbetegeling te kopen? Bij ons vindt u enkel materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar met professioneel advies, zodat u zeker de juiste tegel of parket kiest.

 

Van Hulle Bouwservice beschikt over een EIGEN professionele plaatsingsdienst voor al uw vloer- en wandbetegeling of parket!

 

Bekijk hieronder ons breed assortiment van vloer- en wandbetegeling voor binnen en buiten.Keramische tegels voor binnen en buiten


In onze showroom vindt u een hele waaier aan keramische tegels voor binnen. Klassiek, trendy, hedendaags of sfeervol: de keuze is aan u. Voor elke stijl hebben wij een tegel die perfect bij u past.

 

In het assortiment keramische binnentegels zijn tegels in grote formaten in opmars. Ze geven een gevoel van ruimte en zorgen ervoor dat uw interieur ademt.

 

Als u houdt van de sfeer van een parketvloer, maar geen houten parket wil, biedt keramisch parket de ideale oplossing. Het keramisch parket combineert de warme uitstraling van een houten parket met de voordelen van een keramische vloer. Bovendien is keramisch parket slijtvast en erg onderhoudsvriendelijk.

 

Keramiek is niet alleen erg geschikt als vloerbekleding, ook wandbetegeling in keramiek kan erg stijlvol zijn. De perfecte wandtegel maakt u woning af. We beschikken over een breed assortiment aan wandtegels in keramiek.

 

Ook voor keramische tegels voor buiten kunt u bij Van Hulle Bouwservice terecht. Ze combineren alle voordelen van keramiek (maatvast, krasvast, kleurvast, vlekbestendig en eenvoudig in onderhoud) met de look van natuursteen. Keramische tegels voor buiten kunnen verlijmd, op tegeldragers of in de mortel geplaatst worden.

 

Benieuwd naar ons aanbod keramische binnen- en buitentegels? Kom zeker eens kijken in onze showroom!

 

Wij hebben ook een eigen professioneel team dat al uw betegeling kan plaatsen voor u. Vraag gerust een vrijblijvende offerte of bezoek onze ruime toonzaal met meer dan 1000m² toonruimte!