Gevel


Gevelbekleding kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden.

 

Bij renovaties is gevelbekleding de ideale oplossing om uw woning te beschermen met een extra laag. Gevelbekleding beschermt uw woning immers tegen diverse weersinvloeden, en zorgt tegelijkertijd voor betere isolatie.

 

Het isolatievoordeel is natuurlijk ook van toepassing op nieuwbouwprojecten. Maar daarnaast kan een beklede gevel ook esthetisch erg aantrekkelijk zijn. De bekleding hoeft immers niet altijd overal aangebracht worden, waardoor u op een creatieve manier het uitzicht van uw woning of bedrijfspand kunt verbeteren.

 

Bij Bouwservice Van Hulle kunt u diverse vormen van gevelbekleding kopen. Wij hebben gevelplaten en sidings in de aanbieding, maar ook leien zijn erg geschikt om als gevelbekleding te gebruiken.Operal gevelplaten


Operal platen zijn waterbestendige en vormvaste gevelplaten. Een operal plaat is gemakkelijk in onderhoud en is rotbestendig. Met haar lange levensduur is deze plaat absoluut geschikt voor de bekleding van geveldelen.

Operal biedt ook op maat gemaakte dakranden aan voor de afwerking: kwaliteit en verzorgd werk verzekerd. U kunt Operal gevelplaten perfect combineren met het gamma van sidings dankzij het gelijklopend kleurengamma.

 

Komt u gerust eens kijken naar ons assortiment. Zo krijgt u een idee van de vele kleuren en texturen die Bouwservice Van Hulle aanbiedt.onze leveranciers waarmee we werken