Dakbedekking


Uw dak krijgt veel te verduren: regen, wind, hagel, noem maar op. Daarom is het erg belangrijk om te kiezen voor dakbedekking die tegen een stootje kan. Goede dakbedekking moet waterdicht, sneeuwdicht, tochtdicht en bij voorkeur onbrandbaar zijn. 

 

Bent u op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen voor uw dakbedekking? Bouwservice Van Hulle helpt u graag verder met al uw vragen zodat u zeker met het juiste materiaal vertrekt.

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan bouwmateriaal voor dakbedekking.Dakvensters


Fakro

Fakro is de snelst groeiende dakvensterfabrikant ter wereld en het meest vernieuwende Poolse bedrijf. Fakro streeft naar de hoogste kwaliteit en probeert aan uw wensen te voldoen.

Werkt u met Fakro, dan kiest u voor een optimale thermische isolatie en een maximaal glasoppervlak van gehard glas. Hun vensters hebben ook een grote ventilatiecapaciteit. U vindt de bediening van de dakvensters terug aan de onderzijde.

 

Fakro biedt u ook hun zoldertrappen aan. Ze zijn duurzaam en handig. De installatie ervan is heel eenvoudig.

 

Albintra, onze verdeler biedt u een mooi assortiment aan. Ze voorzien u van een goede organisatie en een snelle levering en garanderen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

Bouwservice Van Hulle is voorzien van een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenzonweringen. U heeft er een ruime keuze aan designs. Al deze producten zijn uitgerust met een uitmuntende afwerking.

 

Fakro dakvensters kopen? Zeker een goede keuze. En met bouwservice Van Hulle kiest u voor een betrouwbare verdeler.

 

Velux

Een prachtig uitzicht vanuit uw woning rijk aan daglicht en frisse lucht. Velux streeft met hun producten naar deze ideale combinatie. Het bedrijf produceert al 70 jaar dakvensters van topkwaliteit.

U heeft ook keuze op een automatische bediening. Hiermee bestuurt u zonder moeite al uw elektrische vensters en andere apparaten tegelijk.

 

Breng licht in uw huis. Voor platte daken stelt Velux hun platdakvensters voor. Zo zorgt u ervoor dat elke ruimte in uw keuken, woonkamer of inkomhal voorzien is van genoeg daglicht.

 

Een alternatief is een platdakvenster met opstand. Deze vensters zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie.

 

Velux dakvensters kopen? Met Bouwservice Van Hulle kiest u voor een betrouwbare verdeler.onze leveranciers waarmee we werken