Dakbedekking


Uw dak krijgt veel te verduren: regen, wind, hagel, noem maar op. Daarom is het erg belangrijk om te kiezen voor dakbedekking die tegen een stootje kan. Goede dakbedekking moet waterdicht, sneeuwdicht, tochtdicht en bij voorkeur onbrandbaar zijn. 

 

Bent u op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen voor uw dakbedekking? Bouwservice Van Hulle helpt u graag verder met al uw vragen zodat u zeker met het juiste materiaal vertrekt.

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan bouwmateriaal voor dakbedekking.Kleidakpannen


De keuze van dakpannen is erg bepalend voor het uitzicht van uw woning. Een goede dakpan kiezen is dus erg belangrijk. Bouwservice Van Hulle biedt een breed assortiment van dakpannen aan. Wij helpen u graag verder om de juiste dakpan te selecteren.

 

Kleidakpannen zijn natuurlijk en bijzonder duurzaam en bestaan uit klei en zand.

We beschikken over 2 soorten kleidakpannen: de keramische dakpannen met een natuurlijk mat aspect en keramische dakpannen die voorzien zijn van een geglazuurde afwerkingslaag.

 

Keramische dakpannen zijn beschikbaar in verschillende modellen: stormpannen, tegelpannen, oude pannen en Vlaamse pannen. Ook het kleurenassortiment is uitgebreid waarbij natuurlijk rood, antraciet, zwart, geglazuurd bruin, rustiek en amarant het meest in het oog springen. Het aantal dakpannen per m² is afhankelijk van het formaat en kan variëren van 8 tot 66 stuks per m².

 

Natuurlijk mat

De keramische dakpan is oorspronkelijk rood. Een gesmoorde dakpan kan men verkrijgen door aan het einde van het bakproces de luchttoevoer af te sluiten. Door de luchttoevoer af te sluiten wordt de aanwezig zuurstof onttrokken aan de pan. Zo krijgen we een donkergrijze of dofzwarte dakpan.

 

Verglaasd

Door het aanbrengen van een verglaasde deklaag op een keramische dakpan zorgt men ervoor dat algen, mos, en schimmels minder kans krijgen om zich te hechten.

 

Hulp nodig om de juiste dakpan te kiezen? Contacteer ons voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder met professioneel advies op maat.onze leveranciers waarmee we werken