Dakbedekking


Uw dak krijgt veel te verduren: regen, wind, hagel, noem maar op. Daarom is het erg belangrijk om te kiezen voor dakbedekking die tegen een stootje kan. Goede dakbedekking moet waterdicht, sneeuwdicht, tochtdicht en bij voorkeur onbrandbaar zijn. 

 

Bent u op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen voor uw dakbedekking? Bouwservice Van Hulle helpt u graag verder met al uw vragen zodat u zeker met het juiste materiaal vertrekt.

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan bouwmateriaal voor dakbedekking.Betondakpannen


Betondakpannen zijn dakpannen die beton (cement en zand) als hoofdbestanddeel hebben. Betonnen dakpannen zijn goedkoper dan keramische pannen. Op ecologisch gebied scoort de betonpan het beste, omdat het niet nodig is ze te bakken aan hoge temperaturen.

 

De technische eigenschappen (zoals de buigweerstand) van de betonnen dakpannen zijn vergelijkbaar met die van keramische dakpannen. De betondakpan wordt het beste gebruikt bij daken met een minimum dakhelling van 15°.

 

De zijkanten van de betonnen dakpannen grijpen in elkaar. Betonpannen zijn iets groter dan een keramische dakpan, daardoor kunnen ze sneller geplaatst worden. Gemiddeld heeft u ongeveer 10 dakpannen per m² nodig.

 

Ontdek ons ruim aanbod dakpannen te koop

Bouwservice Van Hulle heeft veel betonnen dakpannen in verschillende kleuren en modellen. Daarnaast kunt u kiezen tussen betondakpannen met een egaal oppervlak of met een gegolfd oppervlak.

 

Betondakpannen kopen? Kom gerust eens langs. Onze medewerkers helpen u verder met professioneel advies op maat.onze leveranciers waarmee we werken