Dakbedekking


Uw dak krijgt veel te verduren: regen, wind, hagel, noem maar op. Daarom is het erg belangrijk om te kiezen voor dakbedekking die tegen een stootje kan. Goede dakbedekking moet waterdicht, sneeuwdicht, tochtdicht en bij voorkeur onbrandbaar zijn. 

 

Bent u op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen voor uw dakbedekking? Bouwservice Van Hulle helpt u graag verder met al uw vragen zodat u zeker met het juiste materiaal vertrekt.

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan bouwmateriaal voor dakbedekking.Golfplaten


Eternit golfplaten bewijzen al jaren hun degelijkheid in alle omstandigheden. Golfplaten zijn waterbestendig, geluidsisolerend, vorstbestendig, en behouden hun buigsterkte. Daarom biedt Eternit u een garantie van 10 jaar op alle golfplaten.

 

Golfplaten van Eternit zijn licht in gewicht, bestand tegen chemische invloeden en behoren tot brandklasse A2-S1. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor toepassing in industrie, landbouw, enzovoort.

Bouwservice Van Hulle biedt 2 types golfplaten aan namelijk Ecolor Extra voor daken met een hellingsgraad van 5° tot 15°. Voor een groene toepassing kiest u beter voor Ecolor Green, het legklaar groendak van Eternit. Alle golfplaten zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren. Ook de hulpstukken kunt u bij Bouwservice Van Hulle verkrijgen.

 

Welk type golfplaten kopen?

Niet zeker welke golfplaten het best passen bij uw bouw- of renovatieproject? Bouwservice Van Hulle helpt u met veel plezier verder bij het selecteren van de juiste golfplaat, zodat u zeker met het juiste materiaal vertrekt.onze leveranciers waarmee we werken