Binnen Afwerking


Bouwservice Van Hulle uit Tielt staat bekend als een expert op vlak van plaatsing van totale binnenafwerking. Een kwalitatieve binnenafwerking is onmogelijk zonder degelijk bouwmateriaal.

 

We bieden dan ook een ruim en kwalitatief aanbod van materialen voor binnenafwerking aan.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw bouwmaterialen voor binnenafwerking te kopen? Wij bieden niet alleen materiaal van hoge kwaliteit, maar geven ook professioneel advies zodat u gemakkelijker kunt kiezen welke bouwmaterialen u precies nodig hebt.

 

Naast bouwmaterialen voor binnenafwerking hebben wij ook een breed aanbod op het vlak van ruwbouw, dakbedekking, gevelbekleding, gevelbekleding en vloer- en wandbetegeling. Kijk eens rond wat we in de aanbieding hebben, of kom gewoon eens langs.

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment aan bouwmaterialen voor de binnenafwerking van uw nieuwbouw of renovatieproject.Gipskartonplaten


Bouwservice Van Hulle is een toonaangevend bouwcentrum inzake gipskartonplaten voor de binnenafwerking van uw renovatie- of nieuwbouwproject.

 

Gipskarton is een van de meeste gebruikte materialen bij de afwerking van gebouwen. Ze hebben goede brandwerende eigenschappen. Door het buigslappe karakter van het materiaal en de opbouw uit verschillende lagen in een constructie, zijn ze ook erg geschikt om geluidsisolerende constructies mee te maken.

 

Ons assortiment bevat onder andere plafondplaten, isolatiepanelen, gipsvezelplaten en onbrandbare platen. U kunt niet niet alleen bij ons terecht om uw gipskartonplaten te kopen, u kunt ook uw gipsplaten laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

 

Wij verdelen hoofdzakelijk Gyproc- en Knaufplaten.onze leveranciers waarmee we werken