Plaatsen totale binnenafwerking


Van Hulle Bouwservice beschikt over een eigen plaatsingsdienst, gespecialiseerd in de plaatsing van binnenafwerking. Onze professionele dienst staat in voor de plaatsing van de volledige binnenafwerking van uw woning, kantoor of openbaar gebouw.

 

Ons team van een 50-tal deskundige vakmensen heeft jarenlange ervaring op alle gebieden van de totale binnenafwerking. Scheidingswanden, plafonds, vloersystemen, binnenschrijnwerk, isolatie, akoestische wanden, enz. Voor elk aspect van de binnenwerking hebben we gespecialiseerde mensen die zich elke dag inzetten om elk project op een professionele manier af te werken.

 

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van uw binnenafwerking? Wij zorgen voor de coördinatie en realisatie van projecten in alle sectoren: woning- en appartementsbouw, winkelinrichting, industriebouw, enz.

 

Bekijk hieronder een overzicht van onze mogelijkheden en specialisaties. Bekijk ook zeker onze speciale dienst voor plaatsing van vloer- en wandbekleding.

 

Vragen over de plaatsing van uw binnenafwerking? Contacteer ons voor meer informatie. We bekijken uw project, helpen u met advies en zorgen voor een voorstel op maat.

 

Recente referenties: Hertog Jan, Omega Pharma, Delta Light, Vlaemynck Business Center, DV Fresh, loges Club Brugge, Plopsaland, Omega Pharma, Jan Yperman ziekenhuis, ...Gipskartonwanden


Gipskartonwanden worden in alle types van gebouwen gebruikt: woningbouw, scholen, kantoren, ziekenhuizen, horeca, winkelinrichtingen, commerciële en industriële gebouwen. Van Hulle Bouwservice heeft een groot assortiment gipskartonplaten op voorraad maar heeft ook een eigen professionele dienst voor iedere afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring vormen zelfs de meest ingewikkelde afwerkingen geen enkel obstakel voor ons.

 

De voordelen van gipskartonwanden zijn:

  • Eenvoudig te verwerken 
  • Flexibel en licht van gewicht
  • Droge afbouw
  • Ruime mogelijkheden qua aspect of design
  • Ook in vaste ruimten en ruimten met hoge eisen voor stootvastheid
  • Eenvoudig wegwerken van leidingen, isolatiemateriaal,
  • Gemakkelijke inbouw van inbouwdozen, schakelaars,…

 

Bekijk ook ons volledig assortiment van gipskartonplaten.