Ruwbouw


Bouwservice Van Hulle in Tielt is al jarenlang specialist op het gebied van bouwmaterialen voor ruwbouw. Voor een goede bouw of renovatie is de keuze van ruwbouwmaterialen erg belangrijk. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor materiaal van de hoogste kwaliteit, wij adviseren u ook bij het selecteren van het juiste bouwmateriaal.

 

Op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het kopen van uw bouwmaterialen voor ruwbouw? Bij Bouwservice Van Hulle bent u aan het juiste adres. 

 

Bekijk hieronder ons ruim assortiment van gevelstenen, betonblokken, snelbouwstenen, gipsblokken, ytong blokken, gewelven, isolatiematerialen, cementen en lijmmortels.

 

Naast bouwmaterialen voor ruwbouw bieden wij ook nog heel wat andere bouwmaterialen aan. Ontdek ook ons aanbod van bouwmateriaal voor dakbedekking, gevelbekleding, binnenafwerking, en vloer- en wandbetegeling.Gevelstenen


Uw keuze van gevelstenen is uiterst belangrijk bij het bouwen of verbouwen van uw woning. De gevelstenen bepalen immers het uitzicht van uw bouwproject. Bouwservice Van Hulle biedt een ruime keuze aan gevelstenen met heel wat kleuren en formaten, waardoor u moeiteloos een gevelsteen kunt kiezen die bij uw bouwstijl en woning past.

Advies nodig bij uw keuze?

Het kiezen van een gevelsteen is niet altijd even makkelijk. Het formaat en de voegen die u kiest, zal ook het uitzicht van uw bouwproject bepalen. De juiste kleur van het voegwerk laat een gevelsteen beter tot zijn recht komen.

 

Hoe komt u uiteindelijk tot uw keuze:

 

  • Passen ze bij uw project en omgeving? Vindt u de gevelstenen mooi?
  • Ga op zoek naar technische argumenten, zoals de duurzaamheid van de stenen.
  • Passen de gevelstenen in uw budget?

 

Advies nodig om de juiste gevelsteen te kiezen? Onze professionals helpen u graag bij de verder met de keuze van uw gevelsteen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal.

Hieronder een kort overzicht van de fabrikanten van gevelstenen waar wij mee samenwerken.

 

Meer info: info@vanhullebouw.be

 

 onze leveranciers waarmee we werken